De signatuur van onze jonge chef.
La signature de notre jeune chef.

Op zaterdagavond serveren wij  het 5 gangenmenu Young Chef, het menu Altermezzo of à la carte.
Le samedi soir nous servons uniquement le menu 5 services Young Chef, le menu Altermezzo ou à la carte.

 

Wilde zeebaars Codium, citrus, oester
Bar de ligne Codium, citron vert, huitre

Escalivada (veggie) Feta, peterselie, citroen
Escalivada (veggie) Feta, persil, citron

Verse Noordzeevis * Frisse kruiden, verjus, kokkels
Poisson de la Mer du Nord * Herbes fraiches, verjus, coques

Jonge duif uit Anjou Bbq, specerijen, abrikoos, eendenlever
Pigeonneau d'Anjou Bbq, épices, abricot, foie gras de canard

Groene kruiden Verveine, zuring, avocado
Herbes vertes Verveine, oseille, pistache


Kazen  /  Fromages
Voor het dessert 12 €  /  ipv dessert 8 €
   Avant le dessert 12 €  /  à la place du dessert 8 €
 

4 gerechten  / 4 services  65 €
Passende wijnen(excl. dessert) 32 € / Bob 18 €
   Accompagnement de vins (excl. dessert) 32 € / Bob 18 €

5 gerechten * / 5 services *   80 
Passende wijnen (excl. dessert) 40 € / Bob 22 €
   Accompagnement de vins (excl. dessert): 40 € / 22 €

 

De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel
Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Les menus sont servis pour la table entière.
Des changements peuvent être pris en compte.

Voor deze unieke ervaring plukt onze chef Jo topklassiekers uit onze kaart
Pour cette expérience unique, notre jeune chef Jo rassemble les meilleurs classiques issus de notre carte

Bretoense Langoustine Tartaar, avocado, citrus, Osciëtra kaviaar
Langoustines bretonnes Tartare, avocat, citron vert, caviar Osciëtra
      Grüner Veltliner Federspiel Prager 2015

Wilde zeebaars Puntpaprika, tomaat, koolputter
Bar de ligne Poivron pointu, tomate, Koolputter
      Château Carbonnieux GCC 2016

Noordzeetarbot Béarnaise van krab en algen
Turbot de la Mer du Nord Béarnaise de crabe et d’algues
      Clos d’Opleeuw P. Colemont 2015

Black Angus op onze Mibrasa gegrild 200 dagen graangevoederd, truffel
Black Angus grillé au Mibrasa 200 jours de fourrage aux grains, truffe
      Château Branas Grand Poujeaux 2009

Dame Blanche

Crèpe Normande Appel, Calvados, zure room
Crèpe Normande Pomme, Calvados, crème épaisse


6 gerechten 125 €        aangepaste topwijnen 95€
Volledig verzorgd 250 € met aperitief, passende topwijnen, waters, koffie of thee

6 services 125 €         grands vins adaptés 95€
Tout compris 250 € avec apéritif, grands vins, eaux, café ou thé

Menu Zomergevoel

Dit menu serveren we enkel op donderdag- & vrijdagmiddag.
Uw lunch wordt samengesteld met smaakvolle creaties geïnspireerd door de seizoenen.

Nous servons ce lunch uniquement les jeudi et vendredi midi.
Votre lunch sera composé de différentes préparations inspirées par les saisons.
 

Lunch 3 gangen / 3 services: 45 €
Passende wijnen (excl. dessert): 22 € / BOB 14 €

   Accompagnement de vins (excl. dessert): 22 € / BOB 14 €

Menu natuur

Vegetarisch 5 gangenmenu volgens inspiratie van het moment.
5 gangen   75 € pp

Le menu nature

Menu végétarien 5 services selon l’inspiration du moment.

5 services   75 €

Eerst / D'abord

Eendenlever Gebakken, framboos, rode biet   32 €
Foie gras de canard Poêlé, framboise, betterave rouge

Escalivada (veggie) Feta, peterselie, citroen   30 €
Escalivada (veggie) Feta, persil, citron

Wilde zeebaars Codium, citrus, oester   34 €
Bar de ligne  Codium, citron vert, huitre

Bretoense langoustines in 2 bereidingen, rauw en kort gebakken   48 €
Langoustines bretonnes en 2 préparations, crue et snackée

 

Daarna / Ensuite

Wilde zeebaars Puntpaprika, tomaat, Koolputter   46 €
Bar de ligne Poivron pointu, tomate, Koolputter

Grote Noordzeetarbot (min 2 cvts) Béarnaise van krab en algen   pp 65 €
Turbot de la Mer du Nord (min 2 cvts) Béarnaise de crabe et d’algues

Jonge duif uit Anjou Bbq, girollen, abrikoos, eendenlever   48 €
Pigeonneau d’Anjou Bbq, girolles, abricots, foie gras de canard

Entrecôte “Black Angus” 200 dagen graangevoederd   48 €
Verse friet, frisse salade, pepercrème

Entrecôte “Black Angus” 200 jours de fourrage aux grains
Frites fraiches, salade, crème au poivr

Desserts

Groene kruiden Verbena, zuring, pistache   15 €
Herbes vertes Verveine, oseille, pistache

Crèpe Normande Appel, calvados, zure room   20 €
Crèpe Normande Pomme, calvados, crème épaisse

Dame blanche Vers gedraaide vanilleroommijs, chocolade, geslagen room   15 €
Dame blanche Glace vanille maison, chocolat chaud, crème fouettée

Kazen Geaffineerd door Crèmerie Saint-Siméon   15 €
Fromages Affinés par la Crèmerie St-Siméon


Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen, vragen wij u om vanaf 5 personen voor één van onze menu’s te kiezen.

 A partir de 5 personnes, afin de garantir la qualité de nos produits et du service, nous vous demandons d’effectuer votre choix parmi nos menus.